Diensten

Voor een complete dakrenovatie, maar ook voor kleinere werkzaamheden en het kopen van dakpannen bent u aan het juiste adres bij Dakdekkersbedrijf Rick van der Wal. Ik hoor graag wat ik voor u kan doen. Zeven dagen per week ben ik telefonisch bereikbaar. Uiteraard voor spoed, zoals een lekkage, maar ook als u gewoon wilt overleggen en informatie wilt inwinnen over het vervangen van dakpannen, goten of lood- en houtwerk. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die ik graag voor u verzorg.

Bitumineuze dakbedekkingen

Voor platte en licht hellende daken de beste oplossing. Blijvend waterdicht, brandveilig en duurzaam, zowel in levensduur als in herkomst. Dit product heeft belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt waardoor het tegenwoordig grotendeels uit gerecycled materiaal geproduceerd wordt.

Timmerwerkzaamheden

Al het houtwerk op en rond het dak wordt vakkundig toegepast en verwerkt. Dat kunnen ook dakkapellen zijn die we volledig bouwen, plaatsen en afwerken. Bekleed met het materiaal dat het beste past bij uw wensen en behoeften en natuurlijk verzorgen wij ook al het zink- en loodwerk eromheen.

Zinkwerk, loodwerk en koperwerk

De standaarduitrusting van een dakdekker. Essentieel voor een goede afwerking en om te doen wat er van dit materiaal verwacht wordt: uw dak zo lang en goed mogelijk beschermen tegen weersinvloeden.

Natuurleien

Natuurleien worden voornamelijk toegepast op kerkdaken. Een intensieve klus die u gerust bij mij neerlegt. Zulke beeldbepalende gebouwen in dorpen en steden moeten natuurlijk goed beschermd worden, ook voor de toekomstige generaties.

Velux dakramen

Lichtinval op de bovenste verdieping kan onder andere gerealiseerd worden door de plaatsing van dakramen. Ik werk met de kwalitatief hoogwaardige dakramen van Velux. Ik verwerk ze als onderdeel van een totaalplan dat ik graag samen met u bespreek.

Schoorstenen

Het herstellen of afbreken van oude schoorstenen of het opmetselen van compleet nieuwe schoorstenen behoort zeker tot ons pakket. Niet alleen functioneel, maar zeker ook belangrijke blikvangers op uw dak.

Dakpannen

Praat je over daken dan praat je, bijna vanzelfsprekend, ook over dakpannen. Wij leveren en plaatsen keramische en betonnen dakpannen. En ook ons vak verandert door de energietransitie die we doormaken. Zo plaatsten we voor een mooi project al zonneceldakpannen van ZEP. Volwaardige zonnecollectoren geïntegreerd in dakpannen die er esthetisch ook nog eens geweldig uitzien. Klaar voor de toekomst!

Neem gerust contact met mij op als u de mogelijkheden voor een van bovenstaande zaken wilt bespreken.