Hoe 't begon

Op twintigjarige leeftijd, in 1984, begon mijn carrière als dakdekker. Ik trad in loondienst bij een werkgever waar ik niet alleen álles leerde van het vak, maar waar ik ook de opstap maakte naar wat Dakdekkersbedrijf Rick van der Wal zou worden.

Overgang naar eigen zaak

Achttien jaar na mijn indiensttreding bood mijn werkgever mij de kans om geleidelijk onderdelen van het bedrijf over te nemen, om uiteindelijk volledig op eigen benen - en onder eigen naam - verder te kunnen. Mijn werkgever maakte mij in deze overgangsfase uitgebreid wegwijs in het ondernemerschap. Dit leerzame traject duurde ongeveer een jaar waarna in 2003 mijn eigen bedrijf een feit was. De ervaringen die ik sinds 1984 heb opgedaan heb ik constant aangevuld met bijscholingen. Met als doel om áltijd het beste werk te leveren. En mijn achtergrond als timmerman (oog voor detail) komt natuurlijk goed van pas in de dakdekkerswerkzaamheden die ik aanbied. 

Vakkundig gevarieerd

Dakdekkersbedrijf Rick van der Wal is gevestigd in Doetinchem, maar mijn werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en zo nu en dan brengt mijn werk mij naar België en Duitsland. Als ik voor een bepaalde klus meer mankracht nodig heb, kan ik terugvallen op vakmensen met wie ik al jaren samenwerk. En natuurlijk niet te vergeten: thuis op kantoor zorgt mijn vrouw dat de administratieve zaken altijd perfect op orde zijn. Een mooi team dat het mogelijk maakt om diverse werkzaamheden aan uw dak uit te kunnen voeren.